Talviaamu

Runoilija 8d070a20e6706b3ce0e4c8308e0ab017

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2003
Viimeksi paikalla: 6.1.2019 10:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
24.4.2024

 

Tuiskutuulen tyyntyessä
kaikki olevainen palautuu entisiin säännöksiin

jäällä kaislat ovat pudottaneet lumensa
heillä on toisensa
vielä syleilevät joukkoonsa eksyneitä

jääpitsi ikkunalla
minun uskoni
juuri kun kauniiksi kudottu
tulee lempeä suoja ja sulattaa vedeksi
valuvaksi ruutua pitkin alas

talviaamuisin
sinun askeleesi puuliiteriin
tekee matkaa kohti lämpöä

keittiön hellalla
kuulen ajan kuplivan kiehuvassa vedessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Löydän tästä talven hiljaisuuden, rauhan mutta myös hitusen haikeutta...Tunnelmallinen, kuin huokaus.

Hieno runo joka ulottuu kauas ja niin lähelle, että lukija ihastuu. Tunnelmassa riittää lämpöä ja kodikkuutta yhtähyvin kuin luonnon monimuotoisuutta. Kerronnallisesti rikas.
Hyvää Syntymäpäivää!

Mielenkiintoinen ja kodikas tunnelma.

Kaunista sanojen käyttöä, kielikuvia.

Hyvää syntymäpäivää! ---(--(--@

Koskettavaa, herkkää, kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot