Nimimuisti sen kun heikkenee

Runoilija Randomvilma

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 30.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Minä olen pöytä nurkassa
ei, en liiku vaikka mul on jalkoja"


nyt kun kesä on taas ainakin jollakin tapaa ohi, eikä aurinko enää kauaa piilota katkeruutta, alkaa tehdä mieli kirjoittaa taas.
 

Voin koskettaa itseäni minne vain
aivan kuinka lujaa tahdon, kyllä
lyödä tai silittää
ja missä se raja nyt olikaan ?

mutta niin se vain
ei tunnu samalta
ja kaikki mitä minun tekisi mieli
huutaa

voisin huutaa että kosketa
voisin huutaa että lyö
kun minä silti ilmeisesti tiedän
ettet sinä mitään kuule

sillä näköjään
se hinta on pikkuisen kalliimpi
maksu siitä,
että muistat
vaikka huomenna
tai mites vielä viikon päästä ?

jep, koko omaisuus ja sydänkin kylkiäiseksi

sinähän tiedät
nimeni

Selite: 
Se on sitä, kun hän on aivan lähellä, muttei sitten ollenkaan sinun takiasi.
Kategoria: 
 

Kommentit

sinusta tulee mieleen arno kotro, eikä se ole huono ollenkaan ♥

Tulee mieleen hieman omat kokemukseni. Pidin todella paljon alusta, mutta loppupuolella ajatus meinaa kadota ainakin minulta. Ensimmäinen ja neljäs säkeistö ovat suosikkeijani.

auh! Kolahti ja lujaa, tykkään todella paljon!
Kolme viimeistä säettä vielä jotenkin ehkä ilkikurisesti kruunaavat tämän. Nam :>

wau, tosiaan vaikuttava runo :o..voin jotenkin samaistua. hieno.

Tämä runo osui minuun erikoisen lujaa.

 

Käyttäjän kaikki runot