kaipaava

Runoilija kaipaava

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2003
Viimeksi paikalla: 22.4.2022 15:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkimmänkin pilven takaa paistaa päivä.Jos ei tänään,niin sitten toisena päivänä....................tai sitten ei.
 
 

Ja perkele

On tääkin foorumi.
Jäsenenä ollut sivujen alusta alkaen ja joka ainut vuosi jäsenmaksuni maksanut  Ja nyt sitten kaikki runot arkistostani hävinnyt. Olenko ainut? Syyksi ilmoitetaan vaan "hirveä moka" joka johtunee siitä olen maksanut (viimevuonna kuten vuosikaudet ennenkin) maksuni  tilille pankista enkä netistä.
Myös jäsen asiain hoitajalta olen saanut e-mail kuittauksen maksun perille menosta.
RR = runoilla rahastusta. Vaihtakaa nimi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuten jokaisen sivustolaisen hyväksymissä säännöissä sanotaan, kukin on vastuussa omien runojensa varmuuskopioinnista. Tämä ihan jo siksikin, että RR ei pysty sataprosenttisesti hallitsemaan bittiavaruutta, kuten ei mikään muukaan toimija millään alalla. 

Tapausta on jo selvitetty kanssasi ylläpidon toimesta. Asiallinen kommentointi on aina paikallaan, mutta perusteetonta herjausta sen enempää julkisesti kuin suljetussa keskustelussakaan emme voi hyväksyä. 

Ystävällisesti,
Karoliina Mäkelä 
tiedottaja
Rakkausrunot ry
Vaan kun tässä ei olekaan ollut kyseessä bittiavaruuden hallinta,vaan arkistoni on tuhottu mukamas maksamattoman jäsenmaksun takia,joka on kyllä maksettu ja on ollut jäsenasioiden hoitajan ja ylläpidon tiedossa.ja mikä on asiatonta herjausta? sekö että sanon perkele.Se on runoni nimi. Olen kuullut saman nimen jopa omasta suustasi ihan julkisesti ja julkisella paikalla.
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Syntymäaika: 
10.7.1954
Runojen lukumäärä: 
10