Sairastukaamme värisokeuteen

Runoilija Randomvilma

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 30.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Minä olen pöytä nurkassa
ei, en liiku vaikka mul on jalkoja"


nyt kun kesä on taas ainakin jollakin tapaa ohi, eikä aurinko enää kauaa piilota katkeruutta, alkaa tehdä mieli kirjoittaa taas.
 

Sinun mielestäsi täytyi lähteä kaipaamaan muutosta
muutamien päivien kuluttua sitä tuli jo etsiä
karttaa samaa sinistä virtausta kohti taantumusta
kerätä kirkkaiden värien vivahteet ja muukin uusi

lähdit kauas ja
päädyit lähelle
päädyit käsistä kiinni omiisi
ja vasta sitten taisit ymmärtää
kun tervehdit samoja kasvoja
vieläkin

'hyvää huomenta,
mitä pidit eilisestä?

minä en
muista värejä'



ha ha ha

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onko värejä olemassakaan
muuten kuin aistimuksena.

 

Käyttäjän kaikki runot