Yhden soinnun kappaleita

Runoilija ffbff7b0f1491a68c415a1ff969f3732

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008
Viimeksi paikalla: 2.11.2017 20:39

Asuinpaikka: 96c948813f64c7d41224d3cdfee7946f
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.5.2024

Minä olen sinä, jottet unohtaisi.
 

Sinä olet siitä maailmasta
jossa Olli Lindholm on
aikuinen mies ja
turvallista seuraa
mutta uskon yhä
IKEA:n huonekalujen
koottavuuteen yms.
ohjeiden seuraamiseen
joilla saa jotain rakennettua

Voi sanoa perkele
jos uunihanskasta polttaa läpi
ja huutaa jos ei saa mitä
haluaa, polkea jalkaa lattiaan
tähdellistä tekemistä onko
tuhlata elämää, uhrata aikaa?
kohti ikuista tyyntä pohjaa
noustaan aina pintaan
heräämään ja hengittämään.

Minä olen lammikko elävää hopeaa
sinä alkemistien etsimä
sulatusuuni, jossa rakkauden
reaktiot tapahtuvat intuition
varassa, valossa tähdet yhdentyvät
rihmastot sähköiset kiertyvät
ymmärrän, olemme ihme ja aitoja

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot