Ikä on vain numeroita

Runoilija Nikke von Nakkerton

 

Tapsa 68-vuotias eläkeläinen, kierteli aikaansa kuluttaen Zeppelinissä. Yllättäen hän pysähtyi erään näyteikkunan luo, josta näki oman peilikuvansa. Tapsa katsoi itseään päästä varpaisiin, tuumien nyt loppuu tämä verkkareissa ja tuulitakissa kulkeminen. Samat ryijyt jo kolme vuotta päälläni, nyt on aika uudistaa omaa frendiä. Tapsa asteli rohkeasti Zeppelin nuorison suosiman vaatekaupan osastolle. Josta hän päätti valita jotain nuorekasta ja trendikästä.  

Tapsa katseli ympärilleen innokkaana, välittämättä nuorten katseista tai ennakkoluuloista. Hän ei halunnut tuntea oloaan vanhaksi tai ulkopuoliseksi, hän oli elävä esimerkki siitä, että ikä on vain numeroita.  

Baggy-farkut kiinnittivät heti Tapsan huomion, ne ovat kuulemma nuorten suosiossa, joita kutsutaan myös faija farkuiksi "peukku isille” Tapsa päätti, että hänkin voisi kokeilla sellaisia. Hän valitsi farkut, jotka istuvat mukavasti vyötäröstä ja olivat sopivan löysät, kuten tuon mallin kuuluukin olla. . Hän kokeili myös muutamia värikkäitä huppareita, t-paitoja, jotka tuovat piristystä hänen elämäänsä. tietenkin myös merkki lippis pitää olla “ja lippa takana”   

Kun Tapsa oli valinnut baggy-farkut ja piristävät yläosat, hänen katseensa osui värikkäisiin lenkkareihin, siniset New Balance lenkkarit kutsuivat häntä luokseen, hän tunsi välittömästi, että nekin olisivat täydellinen lisäys hänen uuteen nuorekkaaseen tyyliinsä.  

Tapsa otti lenkkarit käteensä ja kokeili niitä jalkaansa. Ne olivat mukavat ja tuntuivat sopivan täydellisesti hänen uusiin farkkuihin, ja yläosiin. Hän hymyili peilikuvalleen, silmää iskien nähdessään kokonaisuuden, joka heijasti hänen nuorekasta mieltään ja avointa asennettaan elämään.  

Astellessaan ulos myymälästä täysin muuttuneena miehenä, Tapsa tunsi olonsa entistäkin itsevarmemmaksi. Hän oli valmis näyttämään frendillään muillekin eläkeläisille, että ikääntyminen ei tarkoita luopumista tyylistä tai persoonasta, sillä sitä voi olla tyylikäs ja trendikäs missä iässä tahansa. Tapsa päätti myös jättää saman päivän eläkeläiskerhon ja Bingon väliin, ja suuntasi kulkunsa Hesburgeriin, uusi elämä edessä, ja lippa takana. 

 

 

oletus

Kommentit

Nuorekkaat vaatteet tekevät todellakin ihmeitä mielelle.
Ihanan positiivista 👍🙂
 

Käyttäjän kaikki runot