Kuningas

Runoilija Aavan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2015
Viimeksi paikalla: 29.12.2017 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.8.1983

Kirjoitin vanhalla sivustolla runoja nimimerkillä Aava vuosina 2004-2015. Nimi vaihtui, mutta runoilu jatkuu aina kun siltä tuntuu. :)
 

Kuningas

 
Onhan maailmassa ollut ennenkin kuninkaita.
Jotkut heistä varmasti aikansa parhaita.
Mutta kerron nyt sellaisesta kuninkaasta,
jota voimme palvoa,
rakastaa,
vihata
ja öitäkin valvoa.
 
Tai jopa olla kiinnittämättä häneen
sen erityisempää huomiota.
 
Palvonta muodostuu viikon aikana
häntä miettiessä.
Palvonta ja rakkaus voi syttyä jo yhdenkin
päivän aikana
kun olo on tarpeeksi surullinen
tai tarpeeksi iloinen.
 
Kuningasta voi palvoa aina,
jos tahtoo.
eikä siinä tietenkään
ole mitään pahaa,
jos toiminnassa menee vähän rahaa.
 
Kuningas kertoo sinulle,
että hänen palvonnastaan
saat hyvää oloa
pääset karkuun kaikenlaista noloa.
 
Voi miten kuningas
osaakin lohduttaa!
 
Olet hetkisen niin onnellinen
kerrot kaikille:
nyt maailmaa taas syleilen!

Kuningas totta totisesti
päivän piristää
kun häntä tahdot ylistää.
 
Samalla jää tekemättä monet jutut

Kaikkoaa viereltä
rakkaat
ja tutut.
 
Mutta kuninkaan palvoja
ei sitä ymmärrä
hän kun kulkee kuninkaansa
syrjällä
luottaen kaikkeen ihanaan

ruusukuviin
ja unelmaan

jonka
Kuningas Alkoholi
niin mielellään
uskollisille alamaisilleen
tarjoaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot