Koskikaran kotikoski

Runoilija Aavan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2015
Viimeksi paikalla: 29.12.2017 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.8.1983

Kirjoitin vanhalla sivustolla runoja nimimerkillä Aava vuosina 2004-2015. Nimi vaihtui, mutta runoilu jatkuu aina kun siltä tuntuu. :)
 
Ei koskikara ollut vielä koskellaan,
vaikka sitä varta vasten kävelin katsomaan.
 
Istuin kosken rannassa
ihan hiljaa
ja luin luontoa
kuin avointa kirjaa.
Miten kaunis onkaan
keväinen jää
kun sitä sula vesi pyörteineen
nävertää!
 
Siellä istuskellessani
ja luonnon ihmeitä
katsellessani päätin,
että yli tämän Pengerjoen vievän tien
minä jonain päivänä myös rakkaani vien.

Esittelen kosken ja koskikarat
nuo luonnonluomat kivikkoiset vesivarat.
Istuttaisiin siellä yhdessä ihan hiljaa
ja käsi kädessä
luettaisiin tuota luonnon kirjaa.
 
Luonnosta ja mietteistäni
lumoutuneena
kotiin lopulta palasin,
ja eteisessä
kevättä täynnä olevaa
kissaani halasin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis tunnelma,pidän.
Suloista :) Onnea syntymäpäivänä!
 

Käyttäjän kaikki runot