Pyhäinpäivä

Runoilija Aavan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2015
Viimeksi paikalla: 29.12.2017 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.8.1983

Kirjoitin vanhalla sivustolla runoja nimimerkillä Aava vuosina 2004-2015. Nimi vaihtui, mutta runoilu jatkuu aina kun siltä tuntuu. :)
 

Kynttilä on sytytetty
yhdelle rakkaimmista.
Toinen sytytetty
monelle parhaimmista,

jotka mukana kulkevat
sydämeni syrjässä.
Siinä heidän on hyvä olla
huomassani hellässä.

Jossain lähelläni
ehkä takanani,
ehkä vierelläni.

Olettehan aina
turvaamassa kulkuani.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot