Lumpeenlehdet vilkuttavat

Runoilija Aavan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2015
Viimeksi paikalla: 29.12.2017 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.8.1983

Kirjoitin vanhalla sivustolla runoja nimimerkillä Aava vuosina 2004-2015. Nimi vaihtui, mutta runoilu jatkuu aina kun siltä tuntuu. :)
 

Yritän hiljalleen toipua

niistä kahdestatoista vuodesta

joiden aikana
 
Löysin meille häävalssin
jota ei koskaan tanssittu
Suunnittelin lapsillemme nimiä
joita ei koskaan annettu
 
Matkustin kanssasi.
 

Minun uusin matkani on vasta alussa.
 
Ja sinä tiedät,
miten lumpeenlehdet vilkuttavat tuulessa.
 

Anna minulle voimaa vilkuttaa
sinulle yhtä iloisesti.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunis.
 

Käyttäjän kaikki runot