Syksy riisui metsän

Runoilija Aavan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2015
Viimeksi paikalla: 29.12.2017 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.8.1983

Kirjoitin vanhalla sivustolla runoja nimimerkillä Aava vuosina 2004-2015. Nimi vaihtui, mutta runoilu jatkuu aina kun siltä tuntuu. :)
 
Syksy riisui metsän


ja minut.

Sen viiltävä tuuli
käy liian syvälle.

Palelen ja hoen,
etten selviä tästä.

Ikkunani takana järven vesi on niin musta ja kylmä.

Öisin herään aaltojen kutsuun
ja palelen lisää,

vaikka niin moni kaukana asuva on sanonut,
ettei minulla ole mitään hätää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Järven läheisyydessä on aina paljon kylmempää asua.
 

Käyttäjän kaikki runot