Talvi

Runoilija Aavan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2015
Viimeksi paikalla: 29.12.2017 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.8.1983

Kirjoitin vanhalla sivustolla runoja nimimerkillä Aava vuosina 2004-2015. Nimi vaihtui, mutta runoilu jatkuu aina kun siltä tuntuu. :)
 

Oliko siinä enemmän tunnelmaa

kun sytytin kynttilän aamuani valaisemaan?
 
Astuinko sen myötä paremmin
siihen taikamaailmaan,
jonka Tove Jansson tarjoili
minulle kirjassaan?
 
Kyllä.
 
Samaistuin,
ahdistuin
ja kuitenkin
sanojen kirjoon
rakastuin.
 
Muumipeikko
taikatalvessaan.
 
Ja minä täällä,
keskellä talvea,
jota ei vaan tule!
 
Terassini täynnä
meren pyöristämiä kiviä.
Niiden kuuluisi olla talviunessa,
mutta ne kuiskivat minulle öisin:
 
Missä sinun
Tuu-tikkisi on?
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot