Joen ranta ja puu

Runoilija Aavan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2015
Viimeksi paikalla: 29.12.2017 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.8.1983

Kirjoitin vanhalla sivustolla runoja nimimerkillä Aava vuosina 2004-2015. Nimi vaihtui, mutta runoilu jatkuu aina kun siltä tuntuu. :)
 
Olen löytänyt joen rannan.
Olen löytänyt puun.
 
Niiden luona itseni annan
unohtaa kaiken muun.
 
Olen löytänyt lähteen
ja auringonlaskun
 
toivonut näkeväni
luonnon helmassa
vaikkapa kivitaskun.
 
Mutta ennen kaikkea
iloitsen siitä,
että
 
olen löytänyt joen rannan
ja olen löytänyt puun.
 
Varmasti jo niiden avulla
vielä ehjäksi joskus tuun.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea,pidän.
Kiitos Jukka-Pekka. :)
 

Käyttäjän kaikki runot