Mustankipeä

Runoilija Aavan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2015
Viimeksi paikalla: 29.12.2017 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.8.1983

Kirjoitin vanhalla sivustolla runoja nimimerkillä Aava vuosina 2004-2015. Nimi vaihtui, mutta runoilu jatkuu aina kun siltä tuntuu. :)
 
Puhelumme tällä viikolla
oli yllättävän valaiseva.
Sinulla oli kiire
ja kysyit mitä asiaa.
 
Hämmennyin
vaivaannuin
minulla ei ollut mitään tärkeää
ja pystyin ainoastaan
itkemään.
 
Tämmöistäkö se oikeasti on
että osaan erottuamme
vain olla pirun mustasukkainen
mustankipeä
haavoittunut..
 
Kävin uuden ihmisen
kanssa treffeillä.
Se oli katastrofi
sillä mies
jonka tapasin,
oli aivan erilainen
kuin sinä.
 

Mutta minulla oli syyni,
joita nyt mielessä kertailen
kun muita miehiä sinuun
vertailen.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot