Hmm..

Runoilija Runotyttö99

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Kiitos onnitteluista... ;) ja kannustavista kommenteista kans.
 

Mikään ei ole sattumaa..
sen vasta jälkeenpäin oivaltaa...
Kun aika kuluu...
mennyt mielessä piirtyy...
saa uuden muodon,
merkityksen ja arvon...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

seesteinen hyvä

Viisas, hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot