Luodut toisilleen

Runoilija Runotyttö99

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Kiitos onnitteluista... ;) ja kannustavista kommenteista kans.
 

Mikä liekki, mikä palo.
Rakkauden, kaipuun, tunne niin jalo.

On toinen toiselle saavuttamaton...
siitä liekki sammumaton,
palo, jota sammuttaa ei voi...
Ei, vaikka Luoja heidät toisilleen loi?

'Kaipuu on kahlittu sydämeen,
sinne se vangiksi jää.
Ympyrää tiensä vain kulkee,
erilleen yhteen ei vie.'

Kaipuu, kaunis on kaipuu,
sen tahtiin, rytmiin, sydän taipuu.
Vaan siitäkö sisältö elämään?
Kaipuusta, kaipuun kaipuusta?
Täyttyykö silloin syli, suu?
Jos kaikki vain haaveissa tapahtuu?
Tavoittaako silloin tavoittamattoman,
tunteen syvän, kaikki voivan, rakkauden?
Tavoittaako vain tyhjyyden,
aineettomuuden tilan?
Tehden kaipuusta kuin suuren pilan.
Jos vain kaipaa kaipaamistaan,
ei kohtaa, ota oikeasti vastaan.

'Yksin he kulkemaan jää,
kulkevat luotuina toisilleen,
kuitenkin niin erillään
sydän on kahlittu kaipuuseen.'

Tavoitanko tavoittamattoman?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuvailee hyvin tunnetta kun ei pääse rakastamansa ihmisen viereen, tai ainakin se on vaikeaa. Oletko muuten syntynyt 1999? tuosta nimimerkistä ajattelin. Jos olet, niin täytyy sanoa että ikään nähden loistava runo : ) vaikka sitä tämä on muutenkin.

Hieno runo rakkaudesta
toisen luo kaipuusta,
suurista tunteen täyttymyksistä.

Koskettavan kaunista kaipausta..Hyvää Syntymäpäivää sinulle ..

Koskettava, kaunis runo. Pidän todella

Kuvailee hyvin tunnetta kun ei pääse rakastamansa ihmisen viereen, tai ainakin se on vaikeaa. Oletko muuten syntynyt 1999? tuosta nimimerkistä ajattelin. Jos olet, niin täytyy sanoa että ikään nähden loistava runo : ) vaikka sitä tämä on muutenkin.

Hieno runo rakkaudesta
toisen luo kaipuusta,
suurista tunteen täyttymyksistä.

Koskettavan kaunista kaipausta..Hyvää Syntymäpäivää sinulle ..

Koskettava, kaunis runo. Pidän todella

 

Käyttäjän kaikki runot