Matkalla

Runoilija Runotyttö99

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Kiitos onnitteluista... ;) ja kannustavista kommenteista kans.
 

Matkassa, matkasta, matkaan...

Olen, olen vaikk jokin arkinen
hiljensi mun sisäisen...

Paljon menoja,
paljon tekoja...
kaikki kesken.

Riittääkö mikään - koskaan?
Kohta mä hukun tähän arjen moskaan!!!

Selite: 
Äh kun välillä kaikki vaan TÖKKII! ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Lukijalle Runossa tähdellistä
on uskottavuus, se tuottaa viihtymistä,
aikaa syventyä tekstiin.

Tämä on elävä Runo elämästä,
sellaisena hyvä.

Tuore, positiivinen kokemus.

 

Käyttäjän kaikki runot