Vahva

Runoilija Runotyttö99

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Kiitos onnitteluista... ;) ja kannustavista kommenteista kans.
 

Vahvat ovat vahvoja.
Vahvoja ja kykeneviä auttamaan ja tukemaan muita.
Kun sitten tuttu ja turvallinen läheltä katoaa...
kaikki hajoaa...
Silloin tuo aina niin vahva onkin heikko... Kykenemätön auttamaan itseänsä.
On elämän edessä polvillaan, olo on kovasti hento, keho ja mieli voimaton.
Silloin, silloin saa ja tuleekin olla heikko.
Sitten tulevat ystävät ja nostavat siivilleen...
Ajan kuluessa keho ja mieli vahvistuu, siivet saavat ilmaa, hento olo katoaa, vahvistuu...
Ja elämä jatkuu...
Nyt vain kysyy miksi, miten, milloin?

Selite: 
Taas lähti ystävä... matkalle viimeiselle... sillan taa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot