Kevättä ilmassa ;)

Runoilija Runotyttö99

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Kiitos onnitteluista... ;) ja kannustavista kommenteista kans.
 

Kohtasin Sun...
Sydän pakahtuu...
Suu kohtasi suun...
Käsi toista hamuu...
Rinnassa takoo...
Haloo!

MÄ HALUUN SUT!

Kun jotain kovasti toivoo...
se vaan tuppaa totetuu!!!

Ja kohta,
ihan kohta,
on kevät! ;)

Selite: 
Tanssilavalla, tanssin pyörteissä, parketilla, talven pakkasen paukkuessa, kehoon tuli kevät...
Kategoria: 
 

Kommentit

Keväthän on kohta täällä taas.Ulkona jo kuuluu titityy...

Keväthän on kohta täällä taas.Ulkona jo kuuluu titityy...

 

Käyttäjän kaikki runot