tunne

Runoilija Birgit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuin soljuva blues

sointuni rytminen meno
kyynelillä väritetty
viritetty
väreillä sisäisen tuskan
sävelin
ja sanoin sydämestäni kimpoavin
tästä hetkestä elävin
 

jälleen kotona
laukut ovensuussa avaamatta

tunneportti raollaan

Taiteen teko kuin tunteiden sulatusuuni
koskaan ei tiedä
mistä se lähtee
mitä siitä tulee

ja takki on tyhjä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykästyin!

Metka runo, etenkin lopetus!

 

Käyttäjän kaikki runot