~Hyvä mieli~

Runoilija Birgit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuin soljuva blues

sointuni rytminen meno
kyynelillä väritetty
viritetty
väreillä sisäisen tuskan
sävelin
ja sanoin sydämestäni kimpoavin
tästä hetkestä elävin
 

Myhäilee maailmani

kuiskailee korvaani
sointuja
nauravien kellojen

sivelee huulilleni kepeän hymyn
ja viekoittelee silmäni
valosta väräjämään

keijujen laulun tahtiin tanssii sydämeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen ja valoisa on kaunis runosi. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Suloinen ja valoisa on kaunis runosi. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Kaunista

Herkkyyttä ja kauneutta tässä.

Kevyenkaunis runo.

Onnellista syntymäpäivää ja 'keijujen laulun tahtihin tanssia juhulan kunniaksi' :)

Kaunista ja hyvää mieltä

Juhlapäevään

Hyvää ja Riemullista
SyntymäPäevää

:)

tämähän on kuin kutsu tanssiin mukaan.
pidin paljon.

Runosi tanssii kuin lumi tuolla ulkona, kevyenä silmät suut täyteen hyvää mieltä.
Riemukasta menoa, saa hymyn aikaan ;D

Valloittava elämänmyönteinen runo.
Mukavaa syntymäpäivää.

Kaunis , hyvä, symbolinen hyvänmielen runo! Onnea sinulle tänään!

niin se hyvä mieli. tuli ainakin tästä .

Ihana hyvänmielen runo,
kaunista syntymäpäivää :)

Toden totta, tässä on hyvää mieltä ja kiitollisuutta elämään. Jo lukiessa tulee hyvä olo, siitä runoilijalle kiitos.

aivan ihana hyvänmielenruno

 

Käyttäjän kaikki runot