Ikävä

Runoilija Birgit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuin soljuva blues

sointuni rytminen meno
kyynelillä väritetty
viritetty
väreillä sisäisen tuskan
sävelin
ja sanoin sydämestäni kimpoavin
tästä hetkestä elävin
 

Kaipaus,se yllättää
hetkittäin
muistot ne koskettavat
niin kovaa
hetkittäin
kun kuvaasi kosketan
poskeasi hellästi hyväilen
kuin sinulle kertoisin sen
kuinka kaipaan
koskaan unohda en

Selite: 
Runoni Henrille 21.7.1987-25.6.2007
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot