Polku tielle

Runoilija Birgit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuin soljuva blues

sointuni rytminen meno
kyynelillä väritetty
viritetty
väreillä sisäisen tuskan
sävelin
ja sanoin sydämestäni kimpoavin
tästä hetkestä elävin
 

hiljaa huokaa
polkuni peittävä
yksinäinen varjo

valot
hivelevät iholla
vastakarvaan
raapivat juovia poskille

hartioilla kylmä tuuli itkee
ja ikävöi

painaa kumaraan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

juuri näin kylmä tuuli tekee, kaunis runo

Hyvä veto...ja eikun eteenpäin!

Hienoa runollasi
'onnea synttäreillesi ;)

Kaunis runo.

Hienoa runollasi
'onnea synttäreillesi ;)

 

Käyttäjän kaikki runot