valo

Runoilija Birgit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuin soljuva blues

sointuni rytminen meno
kyynelillä väritetty
viritetty
väreillä sisäisen tuskan
sävelin
ja sanoin sydämestäni kimpoavin
tästä hetkestä elävin
 

Aivan liian aikaisin
avasin makuuhuoneeni
valon leikkiin

unelle
tuoksui vielä
peittoni

ja
silmissäni hymyilivät
sateenkaaret

olen onnellinen nainen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista tekstiä.

Niimpä!!
Onnellisuuvven voep suavuttoo hyvilä yöunila,
tae sitt rakkaasa vierelä muatessaan.

Valloittava

Aamuhetki kullan kallis, sanoo sananlasku
ja tässä runossa se on ihanasti tuotu esiin ;=)

Hieno

Ihastuttava

Ihanan positiivinen runo! :)

Ilahduttava runo talven keskellä. Nyt jo päivät pitenee...Runostasi tulee mieleeni kesäaaumu ja rakastunut olotila....

Ihana runo, kuin se tahtoisi pitää siitä onnentunteesta hetken pidempään kiinni, sängyssä maaten. Tulee mieleen tästä runostasi Scandinavian Music Groupin kappale Onnellinen nainen :)

Syntymäpäivänäsi löysin Sinut ja heti suosikkeihin siirsin.
Onnittelu suraavalle puolelle vuosisadallesi!
Kokemuksesta tiedän elämän vain paranevan loppua kohden.

Hyvänmielenruno.

Valo todella leikittelee mielenkiintoisesti runosi alkuosassa ~pohdin siinä sanoja "aivan liina aikaisin", pohdin niitä jonkin aikaa mutta jäävät hieman arvoituksellisiksi. Mietin, että kokeeko runominä alkaneensa liian aikaisin eroottiseen suhteeseen vai onko vain aikainen aamu? Päädyn tuohon viimeiseen. Se tuntuu kauniimmalta :) Jos olisin mies, ihailisin naiseni vartalolla tuota valon leikkiä. Toinen säe lisää jännitystä ja unenomaista suloisuutta samaan aikaan. Kolmannessa asuu ilo. Runon lopussa onnellisuus huokuu jo valtoimenaan ~se on saanut täyttymyksensä.
Aistillinen ja kaunis runo.

Merkillistä, miten valo voi näyttäytyä pääosassa niin monissa eri yhteyksissä runoissa. Tässä onnellistuttamassa naisen aamua. Silti sopivasti salaperäisyyden hämyyn jätettyä lukijan mietittäväksi.

mukava tunnelma

Ihana !
:)

 

Käyttäjän kaikki runot