minä elämällä elän

Runoilija Birgit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuin soljuva blues

sointuni rytminen meno
kyynelillä väritetty
viritetty
väreillä sisäisen tuskan
sävelin
ja sanoin sydämestäni kimpoavin
tästä hetkestä elävin
 

En kai kestäisi
ettei kaipuu asuisi minussa
edes hieman
janoaisi väriviimojen tuskaista tuhkaa
kirpeää paloa
sävyttäisi ohimoitani mustalla ja harmaalla
piirtäisi ihooni keltaisen ja punaisen valoisin viivoin

Vain vaimenneen
hyytyneen hetken
ihmettelisin hengittämättä
ohikiitävää elämääni
sitten jo tarttuisin siveltimiin
vapaudella ja inspiraatiolla
avoimuudella oman elämänsä taiteilijan

taas matkaan lähtisin mielten arvoituksiin
keinumaan
kuunsirpille öisin huokaamaan

sielun kaipuu sydämellä
minä elämällä elän

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot