Naarmuja, haavoja

Runoilija Edenias

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2014
Viimeksi paikalla: 28.2.2024 21:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.2.1997

Ajattelen paljon, ja koen paljon.
Kirjoitan paljon.
Olen olemassa tekstieni kautta.

Why does losing you
Mean I must lose me too ?
Why does losing me
Make you so happy?
Why does losing me
Make you move
So peacefully
Why does losing you
Make you happy?

 
Mustelmia
Naarmuja
Haavoja

Epäonnistumiseni mustelmia,
Riittämättömyydentunteeni naarmuja
Haavat, asioita joita ei saa aukaista

Olenko yltäpäältä niissä, siksikö olet niin kaukana?
Olenko peittynyt niihin niin ettet koskekaan?
Mitä minä tekisin lisää
että sinä voisit niitä kestää
Mitä minä tekisin
että sinut saisin

Ja itseni takaisin

Mitä läsnäoloni toisi
mitä se voisi
mitä se antaisi

Jollekin niin kuin sinulle
Ei mitään, koska minä en ole itselleni mitään
enkä sen vuoksi pysty miellyttämään ketään

Miten kuihtunut kukka pystyy kukkimaan
ennen kuin se on ehtinyt kasvaakaan?

 
Selite: 
Joskus arvottomuuden tunteet on syvään juurtuneita
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa pohdintaa, kaikkeen löytyy vastaus, ajallaan <3
Koskettaa ja puhuttelee hieno runosi ! Hienoa pohdintaa, vuoropuhelua itsensä kanssa. Pidin paljon :)
 

Käyttäjän kaikki runot