Hiljaa rakkaus hiljenee

Runoilija Edenias

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2014
Viimeksi paikalla: 28.2.2024 21:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.2.1997

Ajattelen paljon, ja koen paljon.
Kirjoitan paljon.
Olen olemassa tekstieni kautta.

Why does losing you
Mean I must lose me too ?
Why does losing me
Make you so happy?
Why does losing me
Make you move
So peacefully
Why does losing you
Make you happy?

 
Huudan kun kukaan ei kuule
Vuodan verta kun kukaan ei näe
Itken kun kukaan ei lohduta 
Ja rakastan kun kukaan ei välitä
Huudan hiljaa
En pysty hengittää
Rakastaminen sattuu
En pysty enempään
Huudan kunnes sulkeudun
Vuodan kunnes arpeudun
Enkä tunne mitään
Vie tuska mukanasi
Kaikki voimat matkassasi

Sinä olit rakas.
En pysty enää.
Selite: 
Ei rakkaus lähde tuosta vain, se hiljenee pikkuhiljaa kunnes se on hautautunut tarpeeksi syvälle ettei sitä suostu tuntemaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo; riipaisee ja koskettaa. 
Tuo tuska tuntuu sanoissasi, pidän
 
Joskus sitä toivoo hiljaisina tunteina, että voisi unohtaa sen kokemansa suuren rakkauden joka poltti kuitenkin lopussa voimallaan

Vahvaa tunnetta... runosi vie muistoihin...
 

Käyttäjän kaikki runot