Minä en voi korjata sinua, rakastan sinua

Runoilija Edenias

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2014
Viimeksi paikalla: 28.2.2024 21:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.2.1997

Ajattelen paljon, ja koen paljon.
Kirjoitan paljon.
Olen olemassa tekstieni kautta.

Why does losing you
Mean I must lose me too ?
Why does losing me
Make you so happy?
Why does losing me
Make you move
So peacefully
Why does losing you
Make you happy?

 
Anteeksi
Että satutan sinua
Anteeksi
että teen sinulle kipeää
Anteeksi,
etten voi olla kanssasi,
sinun sylissäsi.

Anteeksi
etten kertonut mitä tunnen
etten ollut rehellinen
kertonut itselleni että sinä satutat minua
tiedän ettet tarkoita
enkä minä halua
satuttaa sinua

Mutta minä en voi sinua korjata
koska olen nähnyt samoja kipuja
korjannut samoja jälkiä
itkenyt samoja kyyneliä

Mutta minä en voi sinua korjata
eikä se sinua ehkä lohduta,
mutta teen sen rakkaudesta.

Sillä jos korjaisin sinut
menettäisit minut
Koska käyttäisin kaikki viimeiset sydämeni sirpaleet, revityt palaseni
sinun onneesi, ja katoaisin itse pois, hukkuisin aukkoon joka syntyi sydämeeni.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upee!
 

Käyttäjän kaikki runot