Unen koskettimet

Runoilija Edenias

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2014
Viimeksi paikalla: 28.2.2024 21:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.2.1997

Ajattelen paljon, ja koen paljon.
Kirjoitan paljon.
Olen olemassa tekstieni kautta.

Why does losing you
Mean I must lose me too ?
Why does losing me
Make you so happy?
Why does losing me
Make you move
So peacefully
Why does losing you
Make you happy?

 
Fyysinen kipu sattuu
muttei yhtä paljon kuin kipu sydämessä, veitsenterä syvällä
jos vain saisin näyttää märkivät haavani ja kipeät arpeni
tuhlatun rakkauteni jonka annoin sinulle
sinulla oli sydämeni koskettimet, mustat välisoitotkin
valkoiset säveletkin
Kyyneleet syntyvät tuskasta, saavat kehon tärisemään pelosta
epävarmuudesta, sadusta
Olet musta jää tarinassa, pysäyttävät sanat alussa
minä varjo lumihangessa, voi herääthän jo unesta.

En uskalla unohtaa jos se satuttaa,
ilman turvaa voi käydä mitä vaan
mutta jos mennyt kulkee edellä minua
en voi vastatuulessa liikkua
Näen aina samaa pahaa unta

Herätä minut unesta,
kerro, on koskettimet puhtaita
vastatuuli myötätuulta ja
kyyneleet omaa kuvitusta

Ja sinun rakkautesi unta
Selite: 
Joskus toivoo että jokin olisi unta ja joskus että jokin pysyisi unessa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Matkasin unessa. Pidin.
Upea runo, sykähdytti kovin.
 

Käyttäjän kaikki runot