Särkyneen sydämen syndrooma

Runoilija Edenias

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2014
Viimeksi paikalla: 28.2.2024 21:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.2.1997

Ajattelen paljon, ja koen paljon.
Kirjoitan paljon.
Olen olemassa tekstieni kautta.

Why does losing you
Mean I must lose me too ?
Why does losing me
Make you so happy?
Why does losing me
Make you move
So peacefully
Why does losing you
Make you happy?

 
Jos saisin valita,
Ajatuksieni kanssa olisi hyvä olla

Tai

Minut veisi särkyneen sydämen syndrooma.


Silloin edes joku repisi kivun virtapistokkeen irti.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, toivottavasti kaikki on lopulta hyvin ja ihanasti <3 
Kuin todellisuuden ironiaa...miksi tälläinen kommentti,siksi että viimeinen runo rivisi antaisi aiheen mahdolliseen "itseironiaankin".
Mielenkiintoinen runosanoitus sai kommentoimaan !  Hyvä runo.
Tarttuu mietteeseen lukijalla .. toive, pelko, realismi .. Kiitän runoilijaa !
Olen eläkkeellä, minulla on aikaa repiä.
 

Käyttäjän kaikki runot