Melu

Runoilija Näkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ihmisten ympäröimä.
Silti olen yksi.
En tunne melua kotoisaksi.
En halua olla.
Minua ei huomaa, jos katoan massaan.
Yksin olen ystävien keskellä.
Ei kukaan huomaa.
Minä katoan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja synkkä on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot