raapinaa seinissä

Runoilija Näkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuulen seinien raapimista.
Peloissani käperryn peiton alle.
Sieltä minua et saa.
Et saa.
Tärisen ja kuuntelen.
Koira tekee minut hulluksi teoillaan.
Jyrsijät häkeissä rymistelevät.
Kissat mouruavat.
Hulluksi tulen.
Skitsoferian oireita mietin.
Vainoharmainen ämmä olen.
Huudan kurkutorvi suorana.
Taas se rapina alkaa.
Ehkä saan sen loppumaan nukahdettuani.
Tule uni jo, vaikka tiedän etet hoputtamalla tule.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot