Viima ja puuska

Runoilija Näkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmä ulkona, mutta minulla on lämmin.
On lämmin olla lähelläsi.
Vaikket huomaa minua.
On ihanaa, että elät omaa elämää.
Ehkä minunkin pitäisi oppia kävelemään.
En uskalla...
Olen juurtunut kotiin.
Pelkään lähteä ulos.
Syliin haluan, pitele.
Silitä.
Kasvata!
Etten pelkäisi olla yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas ja vähän pelottavakin pyyntö rakkaalle. Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot