Tassun jälki

Runoilija Näkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämeni lentää ikkunasta ulos.
En tiedä minne jalkani kantavat.
Seuraan nyt tietä mutkittelevaa.
Virelläni on kulkee innokas eläin.
Sen tassun jäljet kuraan ja mutaan jäävät.
Se minulle tietä näyttää.
Jalkani juoksevat kovempaa eteen päin.
Kuulen, pikkuisen juoksun ja hymyilen.
Pohdin minne nyt tie vie.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot