Viikunapuu

Runoilija Näkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuihtui viikunapuu.
Sen viikunat maistuivat kuivilta.
Viikunaa on hankalaa kasvattaa pohjoisessa.
Se tarvitsee lämpöä ja oikeanlaista kohtelua.
Viikunan oksat olivat kasvaneet pitkiksi ja ne kuihtuivat.
Se oli suojansa tarjonnut matkalaisille.
Sen kasvattaja oli jo unohtanut sen melkein.
Silti viikunapuu seisoi vahvana.
Se oli nähnyt huonot päivät ja hyvät.
Se vain seisoo paikallaan odotellen hellää hoivaa ja huomiota.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti puu saa sen hellän hoivan ja huomion.

Useiden sanojen ylimääräistä toistoa. En lähde edes erottelemaan. Tarjoaako viikunapuu suojaa matkalaisille? Itse en matkalaisena just viikunapuuta valitsis.
Kirjoita rehellisesti. Itsestäsi. Nyt.

 

Käyttäjän kaikki runot