Introverttin hankaluudet

Runoilija Näkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiidelläni takkaa on minusta.
Näkkinä olen introvertti, en pidä melusta tai hulinasta.
Mukaan hän minut kaikkialle haluaisi.
Ei energiani kestä melua tai liikaa sosiaalista kanssa käymistä.
Erakko olen hiukan luunteiltain.
Kiven alle mielummin piiloudun muilta sadun ja tarujen kansoilta.
Tukahdun parrasvaloissa.
Omaa hiisi kultaani eivät usko meninkäiset, peikot, keijut tai veden väki.
Kun hän kertoo oman rakkaansa pelkäävään väen paljoutta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot