Sairaus

Runoilija Padawan79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm forever a padawan, the student of life.
 

Pekka Päänsärky tuli tänään käymään
Ilkka Influenssa kutsui hänet tänään
Lassi Lima kurkussani asuu ja nenään
Yrittää kun Väinö Väsymys minua vetää
Lähellensä taas mutta onneksi soittaa
Voin apuun Boris Buranan ja hänen avullaan taudit voittaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot