Vaisto

Runoilija Padawan79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm forever a padawan, the student of life.
 

Vaistoni sanoo että olet tekemässä väärää valintaa
Että sen takia satutat itseäsi pahemmin kuin koskaan
Vaistoni sanoo että joskus palaat luokseni ja suutelet minua
sanot "Anna anteeksi että satutin sinua silloin, haluatko minut nyt?"
Ja minä vastaan: "Saat anteeksi ja olen valmis olemaan sinun nyt ja aina."

Vai onko se sittenkin vaistoni sijasta oma haaveeni?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot