Seurassasi

Runoilija Padawan79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm forever a padawan, the student of life.
 

Seurassasi voin olla rehellinen
Olen itkenyt, olen nauranut
Olen ollut tyhmä, olen ollut viisas
Olen ollut surullinen ja katkera
Olen ollut iloinen ja onnellinen
Olen ollut sairas keholtani ja mieleltäni
Olen ollut nautinnon hekumassa
Sinun seurassasi voin olla oma itseni
Pelkäämättä hylkäämistä, jättämistä
Sinä saat minusta parhaat puolet esiin
Kuin kiillottaja joka puhdistaa pintaa
Liasta jota luultiin minuksi
Mutta totuus paljastuu alta
Sieltä paljastuu ihana ihminen joka sinua ikuisesti kiittää
Ja rakastaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot