Rakkauskirje

Runoilija Padawan79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm forever a padawan, the student of life.
 

Kirjettä sinulle kirjoitan
Rakkautta sanoiksi sävellän
Sanat ovat minun puolellani
Kynä nyt apuvälineeni
Kun taitelijan sivellin loihtii
Paperi kankaana toimii
Mestariteos hiljalleen valmistuu
Ja tunteeni sinua kohtaan voimistuu
Olet unelmani, se suurin tavoitteeni
Kanssasi haluaisin nauttia jokaisen aamuteeni
Jakaa ne ilot ja surut
Ja ehkä joskus meille soi ne ilon urut
Matkani nyt jatkuu sillä edessäni on vielä pitkä tie
Ajatukseni kuitenkin sinun luoksesi vie

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot