Rakastettuni

Runoilija Padawan79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm forever a padawan, the student of life.
 

Olit rakastettuni
Nyt olet ystäväni
Se parhain
Se rakkain
Sinua en koskaan hylkää

En koskaan sinua jätä
Olen aina sinun kun sinulla on hätä
Iloitsen kun sinulla on asiat hyvin
Tunteeni sinua kohtaan on se syvin

Jos joskus vielä minut haluat omaksesi
Olen valmis olemaan rakastettusi
Odotan ehkä turhaan
Mutta tiedän että en astu harhaan
Kun olet minun elämässäni
Olet aina se minun rakastettuni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot