Ystävä Kultainen

Runoilija Padawan79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm forever a padawan, the student of life.
 

Näkisitkö minut varjossa?
Löytäisitkö minut piilosta?
Ojentaisitko kätesi ja valaisitko päiviäni?
Olisitko minun oma toiveuneni?

Ystävä joka on aina tukena
Niin tänään kuin huomenna
Kultaakin kalliimpi
Pientä koiran pentuakin suloisempi

Jos vastaat "kyllä"
Tässä on sinulle sellainen myös tyrkyllä
Ystävä todellinen
Erittäin kultainen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot