Suren

Runoilija Padawan79

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm forever a padawan, the student of life.
 

Suren.
Suren sitä että en saa tuoda sinulle onnea.
Suren sitä että tiedän sinuun vielä sattuvan
Suren sitä että en voi estää pahaa tapahtumasta.
Suren sitä että joudun päästämään sinut irti.

Mutta vaikka suren, tuen sinua aina enkä koskaan hylkää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot