Lounas

Runoilija ColdKoffee

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämeni,
tuo verenpunainen lihas
sykkien pelokkaana hopeatarjottimella.
Katselet sitä janoten,
huuliasi nuolaisten isket puukon pystyyn.
Veri tirskahtaa, valuu leukaasi pitkin.
Nälkäsi yltyy,
tartut kourillasi repien.
Jäljellä jänteitä ja suonia,
loput syötät koiralle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Äklö, mutta hyvällä tavalla.
Raaka ja voimakas.
Me ihmiset olemme toisinaan petoja, etenkin toisillemme.
Pidin kovin.

yaiks.. mutta.. hieno runo, rankkaa sekä vaikuttavaa tekstiä! ^^

Ohho, aika erilainen mitä täältä yleensä löytyy. Ei siis huono, ei tosiaankaan. Jotenkin oudosti tämä oli mun mielestäni hauska. Ehkä rehellisyytensä takia. Raa'an rehellinen.

 

Käyttäjän kaikki runot