Sydämet itkee

Runoilija ColdKoffee

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Otit sydämeni omasi viereen.
Ne nauroivat yhdessä, juhlivat pitkälle yöhön.

Kiedoin ne piikkilangalla yhteen,
asensin numerolukon.
Olkaa ikuisesti yhdessä!

Mutta sitten kadotin sinut.
Veit sydämeni mukanasi, omasi vierellä.
Ne huutavat tuskaa piikkien repiessä verisiä naarmuja.
Anna minun pelastaa sydämemme,
anna minun vaihtaa se rikkirepivä julmuus
pehmeisiin suudelmiin.

En löydä sinua,
olet sulkeutunut synkkyyteen.

Vain minä tiedän numerosarjan.
Vain minä voin vapauttaa sydämemme
ikuisesta pimeydestä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot