Hattaraa

Runoilija ColdKoffee

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulit takaisin.

Koskit sieluuni muuttaen sen
vaaleanpunaiseksi hattaraksi.
Nautiskellen söimme
pehmoisen herkun
puiston penkillä
käsi kädessä.

Kiitit ja lähdit pois.

Selite: 
Huulesi veivät sieluni mukanaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkä, kaunis runonen :)

ohimenevät hetket, voimakkaimmat muistot. hyvä.

kaunista ja elämässä nyt vain on tuollaistakin

 

Käyttäjän kaikki runot