Tule takaisin

Runoilija ColdKoffee

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oveen koputettiin varovasti.
Yhtä varovasti päästin sinut sisään.
Et epäröinyt hetkeäkään,
päättäväisin askelin tulit elämääni.

Raivoisasti kiskaisten vedit verhon auki.
Pienen ohikiitävän hetken
minut täytti suloinen ja lämmin valo.
Se hyväili ja tuntui suloiselta.
Sydämeni pakahtui.

Ei! En ole vielä valmis.
Valo häikäisi, täytti silmäni tuskaisella poltteellaan.
Vedin verhon takaisin kiinni.

Lähdit.

Nyt olen valmis.
Huudan nimeäsi pimeyteen.
Et kuule.

Olet mennyt.

Selite: 
Jatkoa ensimmäiselle runolle.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin sinäki kirjotat, tunteet voi tappaa kirjoittamalla, niin minä teen :)

 

Käyttäjän kaikki runot