Ikikyynel

Runoilija ColdKoffee

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suljen silmäni ja olet kanssain.
Tunnen tuoksusi, tunnen kosketuksesi ihollani.
Kuulen sanasi, rakkautesi täyttää tajuntani.

Avaan silmäni, olet poissa.
Olet kaukana, kaukana jossain toisessa maailmassa.
Uudessa maailmassa.
Siellä ei ole minua, ei meitä.

Revin silmät päästäni.
Tuska valtaa sydämeni.
Miksi annoin sinut pois, miksi päästin sinut?
Kyynelten sumentama elämäni tuntuu niin tyhjältä ilman sinua.
Olet aina sydämessäni.
Tatuoit siihen ikikyyneleen.

Rakkaus ei haihdu, ei huuhtoudu syyssateeseen.
Rakasta minut taas eloon!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pääsin hyvin tunteeseen mukaan, pisteet siitä :)

surullisen kaunis ja herkkä runo. Menee suosikkeihin

 

Käyttäjän kaikki runot