Muutosvoima

Runoilija Aippu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Viikon runoilija 43/10. Tästä kunniasta olen iloisesti yllättynyt ja otettu. Lämmin kiitos kaikille äänestäneille! Kirjoittelen runoja silloin, kun on aikaa antaa ajatusten vaeltaa.
 

Niin minä ihmetellen seurasin,

kuinka teit päivistäni

kirkkaita,

keskinkertaisesta kaunista

ja harmaan

sait sylissäni

hehkumaan.

Kohti käydessäsi

samalla kuulin,

kuinka unohdettu

kuiskasi:

"Nyt."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Harvinaisen taidokkaasti kirjoitettu Rakkausruno. <3

heleä ja herkkä.

Kerrassaan upea. Pysäyttävä!

Muutosvoima on arvo sinällään, seurasipa siitä mitä vaan. Hyvä runo.

Todella kaunis runo.

Mielenkiintoinen loppu. Kaunis ja koskettava alku. Syyshalit Esa

Tässä on niin oikea tunnelma! Mukava runo :)
Tykkään kovasti.

Aivan ihana!!!

Avoimella ystävyydellä on valtaisa voima.

hienoa, juuri eilen itsekin tuota harmaata kirjoittelin, kaunis onnellinen runo, ihanaa on että runossasi myöskin unohdetulla on tuo tähtihetkensä, herkkää kerrontaa, runosi

Aidon kaunis kuvaus rakkauden voimasta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hyvää ja Riemukasta

SyntymäsiJuhlaPäevää
~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aivan ihgu!

yönsiipi tykkää

:))

Tämän runon loppu on aivan paras :) Tuo jotenkin luonnollisella tavalla esiin sellaisen elämyksen ja havahtumisen hetken, kun ihminen huomaa että asiat ovat itse asiassa hyvin ja että ollaan päästy siihen mihin on haluttukin. Pidin ja hymyilin lukiessani :)

Hieno runo! Ei kuulosta aloittelijan tekemältä!

Kaunista hehkua

Loistavasti toteutettu runo,
sillä minusta tuo otsikko "muutosvoima" on juuri ajatuksissani se runominän hyvän olotilan punainen lanka --> "Nyt" - niin täsmäsana mutta tämän runon loppuun oivaltava piste. Aploodit!

Mitäpä ei rakkaus tekisi...suuri voima sillä ainakin on!
Hyväntuulinen,tunteikas runonen!!

Hieno runo.

Hienosti rakenneltu ja loppuun hyvin tiivistyvä tunnelma!
Tykkäsin:)

Niin suuri voima rakkaudella on,
että se saa suorastaan säteilemään. : )

Huikeaa muutosvoimaa runossasi.

Otsikko onnistunut.
Runon tunteesta Pidin, Paljon.

Todella kaunista tekstiä :) Tykkäsin

Rakkaus saa maailman hehkumaan kuten kohteensakin. Herkänkaunista.

Sydämen pehmeillä kirjaimilla
sivullasi rakkaus ja aurinko
Hyvä runo!!!

Mistähän sinä näitä kauniita runoja kaivelet,
ja tämä kosketteleva lämpö niissä. Hehkuvaa,
kaunista runoutta.

Kaunista on runosi sanoma,puhuva hieno runo.

Ihastuttava ja valoisa runo!

Kyllä ne unohtunuset asiat muistaa ja varainki ku oikialla äänellä osatahan sanua se NYT!
Hehkuvaksi muuttuu harmaaki ja poskihin nousoo puna!
Aistillinen ihana runo!

kaunista

Sulonen, niin sulonen runo kuin olla ja voi ja siitä käy hyvin ilmi se, miten paljon ihminen saa rakastaessaan ja saadessaan rakkautta.

Kauniisti kuvattu syvää rakkautta,pidän.

Paljon puhuva on runosi,Pidän.

Rakkaudella on valtaisa voima! Ihastuttavan herkästi kuvioitu runopitsi ;)

 

Käyttäjän kaikki runot