Kaiken jälkeen

Runoilija Aippu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Viikon runoilija 43/10. Tästä kunniasta olen iloisesti yllättynyt ja otettu. Lämmin kiitos kaikille äänestäneille! Kirjoittelen runoja silloin, kun on aikaa antaa ajatusten vaeltaa.
 

Niin on maailma hiljaiseksi käynyt

ja neonkeltaiset valot sammuneet.

Katseeni etsii jälkiä elämästä,

jospa olisi niitä jättänyt

lähtiessään täältä.

Aution keskellä ymmärrän,

on avaruus tässä ja nyt.

Ja pienen hetken verran,

on sieluni kaunis ja vapaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin niin lohduton, silti kaikessa tummuudessaan kaunis ja harraskin teksti.

tykkäsin menee suosikkeihini!! :)

kaunis,
harras,
todellinen

tuuli tuoksuu runoltasi

Tässä ja nyt, on kaikki,
kaikkeus,
kaunis on säveleesi
aamussa jokaa soi~~
~~kiitos~~

Kaunis, hyvä runo

Runossasi on kaunista tilaa ja sävel hieno.

sympatia tulee esille runostasi. kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot